KOERSINFORMATIE Rendement klik voor meer info
BROCHURE AANVRAGEN
Uw naam

Contact opnemen

Waardegroeifonds

Voorstraat 2
3628 AH Kockengen
Nederland
Tel. 0346 - 24 25 10
Contactformulier

Nieuws

We blijven vertrouwen in onze hoofdthema’s

Door Marcel Blom 4 oktober 2013 – Zoals in vorige nieuwsbrief beschreven hebben we een aantal hoofdthema’s waarvan wij verwachten dat deze de beste kans maken op grote rendementen. Financiële markten zijn inmiddels gewend geraakt aan de overvloed aan liquiditeiten die de laatste jaren in het systeem zijn gepompt. Inflatie zal naar onze mening een meer en meer heet hangijzer gaan worden door deze overvloed aan liquiditeiten.

Grondstoffen, vastgoed en opkomende markten blijven de speerpunten binnen het Waardegroeifonds. Na het uitblijven van de aankondiging tot Tapering wisten goudmijnbedrijven op die dag tot wel 10% te winnen. Sinds het laagste punt binnen de goudmijnsector van eind juni zijn deze bedrijven zo’n 20% tot 25% opgelopen. De goudprijs zelf is sinds eind juni met 12% opgelopen.

Opkomende markten hadden de laatste maanden onder druk gestaan door de dreiging tot Tapering, waardoor een aantal van de opkomende markten erg laag gewaardeerd zijn.

Na het uitblijven van de Tapering ontstond er een opluchtingsrally binnen deze markt. De overvloed aan liquiditeiten stroomt voor een deel naar opkomende markten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Klik hier