KOERSINFORMATIE Rendement klik voor meer info
BROCHURE AANVRAGEN
Uw naam

Contact opnemen

Waardegroeifonds

Voorstraat 2
3628 AH Kockengen
Nederland
Tel. 0346 - 24 25 10
Contactformulier

Voor wie en Waarom?

Waarom beleggen in Waardegroeifonds?

Uw belang is ons belang. Dat klinkt als een mooie en veelgebruikte marketingleus die bij ons echter inhoud krijgt. Al sinds 2008 beheren we namelijk met opvallend veel succes een besloten fonds. Binnen dat fonds beleggen we met een groot deel van ons eigen kapitaal en het kapitaal van familie, vrienden en bekenden. We werken daarbij steeds volgens de beleggingsfilosofie van Waardegroeifonds (zie voor de behaalde resultaten de grafiek). Nu het fonds is opengesteld voor derden, kunt u ook profiteren van onze kennis en ervaring. Het is goed om te weten dat de wij allebei ook nu een groot deel van ons eigen vermogen in het Waardegroeifonds beleggen. Daardoor hebben we met recht een gemeenschappelijk belang: de bescherming en groei van uw en ons vermogen!

Het Waardegroeifonds werkt met een prestatiebeloning. Alleen wanneer het u goed gaat, gaat het ons ook goed.

Transparant. De beleggingsresultaten en prestaties publiceren wij op onze actuele website. Via de Waardegroeifonds nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in het fonds en in de markt. Daarnaast kunt u met ons in contact blijven via Twitter en Facebook.

Zekerheid. Door een onafhankelijke bewaarder, administrateur en accountantscontrole weet u dat we zorgvuldig met uw geld omgaan en blijft u baas over uw eigen vermogen.

Onafhankelijk. Het Waardegroeifonds heeft geen andere belangen dan het halen van een hoog rendement. Bij de selectie van al onze beleggingen zijn we volledig onafhankelijk.

Organisatie. We zijn professioneel ingericht. De organisatie is klein en gespecialiseerd, met als voordelen dat we snel, creatief, persoonlijk en wendbaar zijn. Concreet houdt dat bijvoorbeeld in dat u ons gerust kunt bellen als u vragen heeft. U krijgt ons dan ook persoonlijk aan de lijn. Mailen kan natuurlijk ook.

Liquide. We beleggen in goed verhandelbare aandelen op liquide markten, zodat wij op elk moment in- of uit kunnen stappen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Klik hier