KOERSINFORMATIE Rendement klik voor meer info
BROCHURE AANVRAGEN
Uw naam

Contact opnemen

Waardegroeifonds

Voorstraat 2
3628 AH Kockengen
Nederland
Tel. 0346 - 24 25 10
Contactformulier

Het fonds

Zekerheid

Als deelnemer aan het Waardegroeifonds blijft u baas over uw eigen geld. Uw vermogen en dat van de beheerder blijft gescheiden. We beleggen uw inleg niet rechtstreeks, maar ‘stallen’ het bij de onafhankelijke stichting Bewaarder Waardegroeifondsen.

De beheerder van het Waardegroeifonds is alleen gemachtigd om transacties in het fonds via BinckBank te doen. De bewaarder controleert of de beheerder volgens afgesproken wijze belegt en grijpt in bij afwijkingen. Daarnaast is er een administrateur die maandelijks een waardeberekening verzorgt en de deelnemersadministratie bijhoudt. Jaarlijks stelt hij een verslag op, op basis waarvan de accountantscontrole plaatsvindt. Iedere deelnemer ontvangt maandelijks een rapportage waaruit de waarde van het fonds blijkt. Van de beheerder ontvangt u daarnaast maandelijks een rapportage van de belangrijkste gebeurtenissen.

Aangenaam kennis te maken!

Wie zijn de oprichters / beheerders?

M.C. (Marcel) Blom (1975)

Hij heeft een neus voor ‘koopjes’ binnen de aandelenmarkt, een oplettende geest en een grote passie voor cijfers. Zijn kennis over de financiële markt reikt tot in de verste uithoeken van de wereld. Met oog voor detail en een onderzoekende mentaliteit zorgt hij ervoor dat ‘addertjes onder het gras’ doorgaans geen kans krijgen…

Zijn studie Bedrijfseconomie volgde hij aan de Hogeschool van Utrecht. Aansluitend werkte hij een half jaar als trainee bij ING Operations in Amsterdam om vervolgens kennis te maken met verschillende facetten van de financiële sector in backoffice en midoffice functies. Aansluitend startte hij bij de Brokerdesk als Trader/Prime Broker bij ING Bank N.V. Daar hield hij zich bezig met de handel in aandelen, obligaties en afgeleide producten. In 2002 maakte hij de overstap naar de desk waar het marktonderhoud van ING Bank en Postbank Beleggingsfondsen plaatsvond. Tot 2006 was hij daar Market Maker Mutual Funds.

Vanaf 2006 werkte Marcel als consultant. Binnen deze functie zorgde hij voor de implementatie van financiële software ten behoeve van banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Binnen het Waardegroeifonds is Marcel mede-verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en zijn expertise ligt op het vakgebied van de technische analyse. Marcel is oprichter en bestuurder van Waardegroeifonds Management B.V.

C.P. (Kees) de Hoop (1970)

Een financiële allrounder, zo zou je Kees kunnen noemen.

Kees is sinds 1989 werkzaam in de financiële sector. Eerst heeft hij op een accountantskantoor voor ondernemingen jaarrekeningen samengesteld en geadviseerd op fiscaal gebied. Daarnaast heeft hij bij hogeschool Praehep de studie SPD gedaan. Vanaf 1995 heeft hij met zijn eigen kantoor voor ondernemers jaarrekeningen samengesteld en ondernemers financieel en fiscaal begeleid. Kees geeft zijn klanten daarnaast advies bij bedrijfsovername en -waardering, en pensioen- en vermogensopbouw.

Binnen het Waardegroeifonds is Kees mede-verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en zijn expertise ligt op het vakgebied van de fundamentele analyse. Kees is oprichter en bestuurder van Waardegroeifonds Management B.V.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Klik hier